WEBSITE LATEN MAKEN

Bezoekers omzetten in klanten!

Een website die er goed uitziet is zeer belangrijk. Enkel een goed uiterlijk is echter niet goed genoeg. Bij Websu kan jij een website laten maken. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is, voor conversie geoptimaliseerd is en gebruikersvriendelijk werkt.
Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

DESIGN

Een uiterlijk dat meegaat met de doelgroep is zeker belangrijk.
Daarom maken wij gebruik van de nieuwste bewezen designs voor gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie.

RAZENDSNEL

Onderzoeken tonen aan dat laadtijden langer dan 5 seconden ervoor zorgen dat meer dan de helft van de bezoekers gelijk de website verlaten.

VINDBAAR

Het hebben van een mooie website is belangrijk maar het levert je weinig op zonder bezoekers. Een goede online vindbaarheid is bij ons een standaard.

CONVERSIE

Veel bezoekers op je website maar er wordt niet geconverteerd? Daar heb je natuurlijk niets aan. Daarom stimuleren wij de bezoekers tot actie.

VEILIG

Aanvallen worden afgevuurd op alle websites. Zonder beveiliging is het dus wachten op een hack. Door gebruik te maken van meerdere firewalls houden wij jouw website veilig.

RESPONSIVE

Ruim 80% van het online verkeer zijn mobiele bezoekers. Een uitstekend werkende website is dus belangrijk op ieder formaat.

Welke kansen zijn er voor mijn website?

Vul de URL in en krijg GRATIS tips!
Echt gericht op jouw website, niet een standaard pdf. 

ONZE WERKWIJZE

Voordat we starten aan jouw ideale website onderzoeken we de grote spelers in de markt. Hoe pakken de ‘grote jongens’ het aan in je niche? Wat zijn hun USP’s? En hoe profileren zij zich?

Vervolgens bepalen we samen met jou de huisstijl van je website. Aan de hand van jouw wensen en behoeften, gaan wij aan de slag met het ontwerpen van de perfecte website. Het design en branding kan je volledig aan ons toevertrouwen.

Hosting & Ontwikkeling

De ideale website wordt gebouwd via WordPress. Met onze licenties en jarenlange ervaring maken wij prachtige websites via WordPress. Via Elementor Pro zorgen wij voor de meest gebruikersvriendelijke response op desktop, tablet en mobiel. Over de hosting kosten ontvang je transparant de factuur, zo betaal je geen rooie cent meer dan de kostprijs.

Het onderhouden en updaten van de website verzorgen wij gratis voor je. Dat is toch wat service inhoudt, meedenken met de klant.
Zo kom je niet voor onvoorziene (en in onze ogen onnodige) kosten te staan. Gratis mag wel eens voor loyale klanten!