Webdiensten

Een webshop die verkoopt!

Bezoekers zijn leuk… maar je wilt een webshop die verkoopt!
Logisch toch? Helaas is dat niet altijd het geval, bij de meeste webshops gebeurt er niks met het verkeer dat binnenkomt.
Websu staat bekend om het conversiepercentage te optimaliseren en sales te genereren. Wij vinden het belangrijk om vaste klanten/fans te maken van je bezoekers.

Deze fans zijn 5 keer goedkoper om te behouden en leiden vaak tot (gratis) extra sales via mond-tot-mond reclame. De organische vindbaarheid verzorgen wij natuurlijk ook via SEO.

Online verkopen was nog nooit zo populair

Een webshop die er goed uitziet is zeker belangrijk. Enkel een goed uiterlijk is echter niet goed genoeg meer. Bij Websu kan jij een webshop laten maken. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop goed vindbaar is, voor verkoop geoptimaliseerd is en gebruiksvriendelijk werkt.
Wil jij meer weten over de mogelijkheden?

 
 

Bezoekers omzetten in klanten!

Een website die er goed uitziet is zeer belangrijk. Enkel een goed uiterlijk is echter niet goed genoeg. Bij Websu kan jij een website laten maken. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is, voor conversie geoptimaliseerd is en gebruikersvriendelijk werkt.
Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze werkwijze

Voordat we starten aan jouw ideale website onderzoeken we de grote spelers in de markt. Hoe pakken de ‘grote jongens’ het aan in je niche? Wat zijn hun USP’s? En hoe profileren zij zich?

Vervolgens bepalen we samen met jou de huisstijl van je website. Aan de hand van jouw wensen en behoeften, gaan wij aan de slag met het ontwerpen van de perfecte website. Het design en branding kan je volledig aan ons toevertrouwen.

Hosting & Ontwikkeling

De ideale website wordt gebouwd via WordPress. Met onze licenties en jarenlange ervaring maken wij prachtige websites via WordPress. Via Elementor Pro zorgen wij voor de meest gebruikersvriendelijke response op desktop, tablet en mobiel. Over de hosting kosten ontvang je transparant de factuur, zo betaal je geen rooie cent meer dan de kostprijs.