SOCIAL MEDIA BEHEER

Geen zorgen meer om de social media kanalen!

Met Social Media Beheer optimaliseren wij jouw online kanalen. Op kanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube kunnen we een geïnteresseerde doelgroep bereiken zonder dat zij actief op zoek zijn. Dit noemen we een latente behoefte: de wens is er, maar er wordt pas op actie overgegaan na een externe trigger.

Kennismaking

Allereerst bespreken je wensen en behoeften. Jij blijft ten slotte eigenaar van je social media kanalen en bepaalt altijd wat er wel en niet gepost mag worden. 

task

Plan Op Maat

Daarnaast is het belangrijk om de behoeften van jouw doelgroep in kaart te brengen. Welke doelgroep bevindt zich op Facebook? Welke op Instagram? Etc.
Wat voor type content zorgt voor goede betrokkenheid onder de doelgroep?

Optimalisatie

Per medium is er natuurlijk een andere vorm van communicatie. Instagram is meer voor jongeren, Facebook volwassenere doelgroep en Linkedin zakelijk. Aan de hand van de resultaten optimaliseren we de strategie.

Wat moet ik dan nog doen?

Vrij weinig! Door social media beheer bij Websu te nemen, hoef jij alleen nog te controleren of wij ons aan de afspraken houden. Een kleine moeite dus, want wij maken geen valse beloftes. Ons motto luidt immers ‘Transparantie is garantie!’.

Je hebt nauw contact met ons, laagdrempelig via Whatsapp of mail, waardoor er geen misverstanden zullen ontstaan. De eerste maand zijn er extra contactmomenten! Zo bouwen we stapsgewijs aan een langdurige relatie en kan jij social media beheer volledig aan ons toevertrouwen. Heb je nog twijfels? Aarzel niet om een berichtje te sturen. We plannen graag een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor.

Hashtags

Engagement

Branding​

SCAN GRATIS JOUW SOCIALS

    KANALEN DIE WIJ VEEL INZETTEN

    Websu is in social media beheer gespecialiseerd in de kanalen: Instagram, Facebook, YouTube en Linkedin.