SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Meer Zichtbaarheid In Zoekmachines

Een website die goed vindbaar is, is essentieel voor elk bedrijf. Een goede SEO strategie kan veel opleveren maar vergt een consistente aanpak. Om onze opdrachtgevers te laten excelleren hanteert Websu deze aanpak:

SEO is een doorlopend proces!

Goede organische posities realiseer je niet door één keer SEO te doen. Een SEO strategie eist een consistente aanpak. Tegenwoordig is er veel informatie te vinden over SEO en  beloven hoge posities door een simpele stappen te volgen. In de praktijk blijkt is het toch lastiger. Search Engine Optimization (SEO) is complex en doe je er niet naast.

Een goede waardering van de website door Google –en daarmee de vindbaarheid- hangt af van gebruikte techniek. Weergegeven inhoud en autoriteit. SEO en Development gaan hand-in-hand omdat er ook waarde wordt gehecht aan een website die snel reageert op alle devices. Het moet gebruiksvriendelijk ingericht zijn én overzichtelijk de informatie presenteren voor Google. Bij Websu hebben we zowel SEO-expertise als website development onder één dak, daarom realiseren wij topposities voor onze opdrachtgevers.

Het Proces

GRATIS SEO SCAN!