GOOGLE ADS

De manier om bovenaan in Google te staan!

Bij Wesbu weten wij als geen ander hoe belangrijk vindbaarheid in Google is. Zelfs Jeff Bezos (eigenaar van Amazon) staat bekend om zijn uitspraak ‘Google is de berg waarop iedereen zo hoog mogelijk wil klimmen’. Volkomen logisch natuurlijk.

Als je een goed product of dienst hebt is het uiterst belangrijk dat klanten jou kunnen vinden! Ze moeten van je bestaan af weten.
Google indexeert websites/bedrijven bovenaan die goed scoren op gebruikersvriendelijkheid. Dat kan doormiddel van de juiste keywords, snelle pagina’s, reviews en veel meer aspecten. Maar bedrijven die geld spenderen aan Google zelf, die komen boven de niet betalende bedrijven!

Hoe werkt Google Adsense dan?

Allereerst wil ik benadrukken dat een goede website super belangrijk is. Zonder een goede landingspagina kan de advertentie wel veel klikt naar je website genereren, maar converteren (sales maken) is het belangrijkste.

Websu doet keyword research naar jouw niche. Op welke zoekwoorden vinden klanten jou? Hierin maken wij een top 9 en op deze 9 woorden adverteren wij in Google. Na 14 dagen filteren we de best presterende keyword en zetten hier volledig op in. Jij betaalt pas als er een klik op de advertentie is! De cost-per-click methode is ideaal.

UNIEK! Websu heeft een directe link met Google.

Nee, geen Google Partner. Tegenwoordig gebruiken veel marketingbureau’s deze titel helaas onterecht.
Een geverifieerd Google Partner heeft een ad spend van $10.000 in 90 dagen en ontvangt een fysieke erkenning van Google.

Wij nemen de tijd voor jouw advertentie. Maken campagne sets aan in visuele vorm, inclusief logo en foto’s.
Na 14 dagen optimaliseren we de advertentie samen met een medewerker van Google (werkt bij het hoofdkantoor in Madrid).

Transparantie is garantie! Websu is eerlijk over de potentie van jouw product/dienst via Google Adsense.

    €80 ADVERTENTIE TEGOED CADEAU

    Websu verzorgt het gehele proces. We helpen met het aanmaken van een account, het verificatieproces en bij het claimen van de advertentie tegoed. Daarbij lichten we stap voor stap toe hoe de SEA campagne te werk gaat en wat je kan verwachten.

    De CPC methode is ideaal, omdat je pas betaalt als je ook echt een bezoeker hebt. Als de landingspagina goed ingesteld staat, betekent dit vaak dat je winst maakt op Google Ads. Wij maken ook gebruik van een clickblocker. Een clickblocker zorgt er voor dat er geen ‘bots’ (computersystemen) klikken op de advertentie om het beschikbare budget op te maken. Beter voorkomen, dan genezen! Iedere euro benutten we optimaal.